Realizacja szkolenia w Bałtowie – zapytanie ofertowe (nocleg, wyżywienie)

lip 14, 2014 w Aktualności

logo2

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie
Instytucja odpowiedzialna za realizację operacji – STOWARZYSZENIE SPOŁECZNO- KULTURALNE „BRAMA VITAE”
Operacja współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach osi 4 – LEADER
Działanie 413 Małe projekty tj. operacje, które nie odpowiadają warunkom przyznania pomocy w ramach Osi 3, ale przyczyniają się do osiągnięcia celów tej osi
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013 – Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Goleniów, 14 lipca 2014

Stowarzyszenie Społeczno-Kulturalne „BRAMA VITAE” zwane dalej Zamawiającym zaprasza podmioty prawne do składania ofert cenowych w zakresie:

Nazwa przedmiotu zamówienia:
Realizacja szkolenia w Bałtowie w miesiącach luty/marzec 2015r. z udziałem 50 osobowej grupy:

Zapewnienie noclegów (3) w jednym miejscu wraz ze śniadaniem (w maksymalnej odległości od Bałtowa 20 km) w tym wynajem Sali szkoleniowej wraz z udostępnieniem sprzętu multimedialnego; dwudaniowy obiad x 3; kolacja x3, serwis kawowy x 5

Szczegółowy opis:
Zapewnienie noclegu dla 50 osób w pokojach 1,2 lub 3 osobowych (łóżka pojedyncze, pokoje z łazienkami) wraz ze śniadaniami w formie bufetu szwedzkiego (płatki kukurydziane, musli, mleko, ser żółty, ser biały, twarożek, wędliny, pasztet, pasta rybna lub jajeczna, sałatka; na gorąco: jajecznica, parówki, herbata, kawa).

Zapewnienie 3 kolacji dla 50 osób: Wariant I – sałatka z grillowanym kurczakiem, pieczywo, masło, pierogi z mięsem, sok, woda mineralna; Wariant II –roladki z szynki z sałatką jarzynową, pieczywo, kurczak po kreolsku podany z ryżem, sok, woda mineralna; Wariant III- schab pieczony, pieczywo, penne ze szpinakiem, sok, woda mineralna.

Zapewnienie 3 obiadów dla 50 osób tj.: obiadów dwudaniowych drugiego, trzeciego i czwartego dnia odpowiednio: Wariant I- krem cebulowy z grzankami, – schab pieczony w sosie koperkowym podany z ziemniakami i zestawem surówek – sok, woda mineralna; Wariant II –zupa Solferino, – karkówka pieczona w sosie podana   z kluskami śląskimi i sałatką z buraczka, – soki, woda mineralna, Wariant III – krem pieczarkowy z groszkiem, – pieczone udko z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z białej kapusty, – sok, woda mineralna.

Serwisów kawowych podczas szkolenia, zgodnie z planem szkolenia (kawa, herbata, zimne napoje w ilości 0,5l/os, ciastka drobne).

Zapewnienie Sali szkoleniowej na czas pobytu z udostępnieniem rzutnika, ekranu, tablicy Flip-chart.

Informacje dodatkowe:
– termin związania ofertą – 15.03.2015r.
– za realizację zamówienia powinien być wystawiony rachunek lub faktura VAT z terminem płatności minimum 21 dni
– liczba osób z uwagi na odległy termin szkolenia nie jest jeszcze do końca znana i może ulec zmniejszeniu

Kryteria oceny i wyboru ofert:
– cena – 100%
– obiekt musi znajdować się w maksymalnej odległości od Bałtowa 20 km

Informacje dodatkowe:
Zaproszenie do składania ofert cenowych ukazuje się na stronie www.szansebezdrozy.pl

Wykonawca składa ofertę na formularzu stanowiącym wzór do niniejszego zaproszenia w terminie do dnia 20 sierpnia 2014r. na adres Stowarzyszenia: PL. Bramy Wolińskiej 1; 72-100 Goleniów

Wypełnioną i podpisaną ofertę należy złożyć osobiście lub przesłać pocztą tradycyjną na adres biura. Osobą uprawnioną do kontaktowania się z oferentami z ramienia Zamawiającego jest: Zbigniew Łukaszewski tel. 603 58 68 15.

Informacje można uzyskać w dni robocze od godz. 8.00–16.00

Złożone oferty nie podlegają zwrotom.

O konkretnej dacie wybrany oferent będzie powiadomiony na 30 dni przed terminem realizacji.

Zamawiający może w każdej chwili zrezygnować z realizacji zadania bądź wyboru oferty.

Ceny w ofercie mają być stałe i nie mogą ulec podwyższeniu lub obniżeniu w 2015r.

Plan:
I dzień: (czwartek)
20.00-20.30 Zakwaterowanie w hotelu
20.30-21.00 Kolacja (1)

II dzień (piątek):
8.00-9.00 Śniadanie w hotelu
9.00-11.30 Warsztaty.
11.30- 11.45 przerwa kawowa (1)
11.45 – 14.00 Warsztaty.
14.00-15.00 Obiad (1)
15.00-16.30 Warsztaty.
16.30-16.45 przerwa kawowa (2)
16.45 – 19.00 Warsztaty.
19.00 Kolacja (2)

III dzień (sobota):
8.00- 8.30 Śniadanie w hotelu.
9.00-11.00 Warsztaty w Ostrowcu Świętokrzyskim.
11.00- 11.15 przerwa kawowa (3)
11.15-14.00 Warsztaty.
14.00-15.00 Powrót i obiad (2)
15.00-16.30 Warsztaty.
16.30-16.45 przerwa kawowa (4)
16.45 – 19.00 Warsztaty.
19.00 Kolacja (3)

IV dzień (niedziela)
8.00-9.00 śniadanie w hotelu
9.00-11.00 Warsztaty.
11.00- 11.15 przerwa kawowa (5)
11.15-14.15 Warsztaty.
14.15-15.00 Obiad (3) i powrót do Goleniowa.

Zapytanie ofertowe

Wzór oferty

Więcej wiadomości